Peuternet Aardbeivlindertje: leeftijdgenootjes ontmoeten en samen ontwikkelen, waarbij voorbereiding op school centraal staat!

Peuternet Aardbeivlindertje biedt peuteropvang voor kinderen van 2 en 3 jaar aan in samenwerking met basisschool de Korenaer. Dit samenwerkingsverband maakt Peuternet tot een aanbod van uitzonderlijke kwaliteit. Bij de peuteropvang wordt gewerkt met een educatief programma dat doorloopt in de groepen 1, 2 en 3 van het basisonderwijs. De overgang naar groep 1 zal geleidelijk aan en op natuurlijke wijze verlopen. Bij Aardbeivlindertje wordt gewerkt met Piramide.

Uw kind is welkom vanaf 2 jaar en kan bij Peuternet Aardbeivlindertje blijven tot het 4 jaar wordt en naar school gaat. Wij zijn open op maandag t/m vrijdagochtend van 08:30 uur tot 12:00 uur. Bij Peuternet Aardbeivlindertje werken we met een vast team van twee pedagogisch medewerkers: Els en Natasja. Wij zijn gevestigd in het bijgebouw op het schoolplein aan de achterkant van de school.

Als u interesse heeft kunt u gerust een kijkje komen nemen! Bel of mail ons voor een afspraak: 06 – 14 65 76 56 of aardbeivlindertje@buitenschoolsenet.nl.

Wilt u uw kind inschrijven voor Peuternet Aardbeivlindertje? Klink dan hier!